fbpx

Cleanpomo Oy: n Cleanpomo.fi:n ja mobiilisovelluksemme antamat tiedot ovat vain yleisiä tiedotustarkoituksia varten. Kaikki sivustolla ja mobiilisovelluksessamme olevat tiedot toimitetaan vilpittömässä mielessä, mutta emme anna minkäänlaista tai nimenomaista tai epäsuoraa takuuta minkään sivuston tietojen tarkkuudesta, riittävyydestä, luotettavuudesta, saatavuudesta tai täydellisyydestä. mobiilisovelluksemme.

Missään tapauksessa meillä ei ole minkäänlaista vastuuta minkäänlaisesta vahingosta tai vahingosta, joka aiheutuu sivuston tai mobiilisovelluksen käytöstä tai luottamuksesta mihin tahansa sivustolle tai mobiilisovellukselle annettuihin tietoihin. Sivustoasi ja mobiilisovelluksestasi ja omistussuhteistasi kaikkiin CleanPomo-alustoja koskeviin tietoihin ovat vain omalla vastuullasi.

Sivusto ja mobiilisovelluksemme voivat sisältää (tai voit lähettää sivuston tai mobiilisovelluksen kautta) linkit muihin verkkosivustoihin tai kolmansien osapuolten sivustoihin tai sisältöihin tai linkit verkkosivustoihin ja bannereihin tai muuhun mainontaan. Tällaisia ​​ulkoisia linkkejä ei tutkita, seurata tai tarkisteta tarkkuuden, riittävyyden, voimassaolon, luotettavuuden, käytettävyyden tai täydellisyyden perusteella toimestamme.

WhatsApp chat