fbpx

PALVELU YLEISKATSAUS

“Puhtaat ikkunat kruunaavat kotisi siisteyden”

CleanPomo lupaa, että palvelumme jälkeen ikkunanne ovat tahrattomia ja mahdollistavat kristallinkirkkaan vaikutelman. Pesemme ikkunanne täsmällisesti sekä aina parhaalla mahdollisella ammattitaidolla. Ikkunanpesuun kuuluu ikkunaruutujen lisäksi myös ikkunankarmit sekä ikkunalauta, jotta voit nauttia olostasi aina ulos katsoessasi.

Ikkunat tarvitsevat säännöllistä pesua muuttuvien sääolosuhteiden sekä ilmassa kulkevien epäpuhtauksien vuoksi. Me olemme paras ratkaisu ikkunanpesuun, sillä takaamme palvelullemme parhaan hinnan.

cleanpomo-finland-residential-windowcleaning

MITÄ TAKUU

Jatkuva pyrkimyksemme täydellisyydestä on johtanut kasvuun vuosittain tasaisesti. Painopisteenä on kuunnella asiakkaitamme, ymmärtää heidän tarpeensa ja tarjota poikkeuksellisen korkea asuin- ja kaupallinen siivouspalvelu.

Jos jostain syystä et ole tyytyväinen siivouspalveluihimme, ota meihin yhteyttä. Tulemme takaisin ja puhdistamme erityisalueet, jotka eivät ole tavanneet. Jos tarvitset erityistä siivouspalvelua, täytämme mielellämme kaikki vaatimukset, jotta voimme ylittää odotuksesi.

MISSIO:

CleanPomo on Suomessa toimiva siivouspalvelu jonka työntekijöillä on yli 10 vuoden kokemus asuinkiinteistöjen, liiketilojen sekä rakennustyömaiden siivoamisesta.

  • Toimittaa laadukkaita ja johdonmukaisia palveluja.
  • Käytä ympäristöystävällisiä puhdistusaineita.
  • Vakaa työpaikka ja kohtuulliset palkat.
  • Keskity resursseihimme standardien ylläpitämiseen.
  • Tee erittäin tyytyväinen asiakas.

Asiakas Mielipiteitä

WhatsApp chat